Zvuk lomljenja valova. Molimo pričekajte za download... La Casa di Elisa , bivša villa Pranić, smještena je u Križnoj luci u gradu Hvaru, 5 minuta šetnje do mora i 10 minuta do povijesnog centra.
Sastoji se od 10 studio aparmana sa 3 zvjezdice od kojih 6 ima pogled na more i aparmana za 4 osobe s dvije sobe. Svi apartmani imaju kupaonicu, WC, sat TV i Wifi.
Vrt vas poziva na opuštanje u sjeni velikog stabla smokve ili na sunčanje.
Mi, Jean-Claude i Lise, francusko-nizozemski par, zaljubili smo se u ovaj dalmatinski otok za koji kažu da je jedan od 10 najljepših na svijetu.
Nakon nekoliko posjeta, konačno smo se odlučili kupiti tu vilu i pretvoriti je u kuću za goste.
Zasigurno ćete imati ugodan boravak u
Casa di Elisa ! Shrieking seagulls. Please wait for download...


Home

Slike

Cijene/ rezerv.

Hvar-info.

Trajekti

Naši linkovi

Kontaktirajte nas

Vrijeme

la Casa di Elisa, kuća za goste s aparmanima u Hvaru (Hrvatska) sa sobama i studio apartmanima s pogledom na more. U centru grada, u povijesnoj jezgri, neki hoteli i jeftina svratišta sa pogledom na more, unajmljivanje apartmana, hosteli/ noćenje s doručkom, B&B. U Hrvatskoj, la Casa di Elisa daje vam izvrstan smještaj, rezervirati sobe i apartmane s pogledom na more. Za rezerviranje , možete unajmiti jeftine hotele, kuće za goste i apartmane, molimo najam, također karta Hvara ili karta Hrvatske. Informacije o vremenu (slike plaža) i odličan smještaj u lijepom studio apartmanu blizu mora.