De branding. Even geduld alstublieft... La Casa di Elisa,  voorheen "Villa Pranic", is gelegen in het stadsdeel Križna Luka van Hvar, te voet 5 minuten van de Adriatische zee en 10 minuten van het historische centrum.
La Casa di Elisa bevat 10 drie-sterren-studioís, waarvan 6 Studioís met zicht op zee, 1 vier-persoons-appartement en 2 kamers met elk een eigen badkamer, toilet, satellietTV en Wifi.
De centrale tuin is een oase van rust, u vindt er schaduw onder een grote vijgenboom of hij nodigt uit voor een zonnebad.
Wij, Jean-Claude en Lise, een Frans-Nederlands echtpaar, zijn intens verliefd geworden op dit eiland Hvar, gelegen in de streek DalmatiŽ. Hvar behoort tot een van de 10 mooiste eilanden van deze wereld.
Na enkele bezoeken hebben wij besloten om de ďvillaĒ te kopen en het te verbouwen in een groots gastenverblijf, waar wij u met trots willen ontvangen.
Wij zijn er zeker van, dat u in
la Casa di Elisa van een aangenaam verblijf kunt genieten !Het gekrijs van de meeuwen. Even geduld alstublieft...


Home

Fotos

Prijzen/reserv.

Hvar-infos

Ferrys

Onze links

Kontakten

Het weer

La Casa di Elisa, een gasthuis in Hvar (KroatiŽ) met 2 kamers en 10 appartementen met zeezicht. Verhuren van een appartement met zee zicht en vacantiehuizen, van de herbergen/vacantiewoning in de oude stad, een vacantiehuis in een hotel met kamers. In Hvar (KroatiŽ) tegenover de zee, verblijf in een studio met standpunt over zee. Een infos op het weer, (prognoses en informatie met foto's) met een plan van Hvar en een kaart van KroatiŽ.